,

Loja e Numërimit me Qen

EurekaKids
Availability:

1 stok


Mësimi i numërimit, mbledhjes dhe zbritjes nuk ka qenë kurrë aq argëtues me këto karta. Falë ilustrimeve të bukura me qen të racave të ndryshme dhe me numër, fëmijët do të mësojnë të kryejnë veprime matematikore me lehtësi. Kjo lojë është ideale për të luajtur me lojtarë të tjerë dhe ndihmon në zhvillimin e logjikës matematikore.
Kjo lojë me letra ka ilustrime të bukura dhe bashkëpunon me inteligjencën logjike-matematikore.

Karakteristikat:

 • Lojë me veprime matematikore
 • Fëmijët do të mësojnë të kryejnë veprime matematikore me lehtësi
 • Kartat janë të ilustruara me numra dhe qen të racave të ndryshme
 • Përmban 83 karta
 • Kartat vijnë me një kuti të bukur me mbyllje magnetike
 • Lojër argëtuese që mund të luhet në grupe, 2-4 lojtarë

Të dhënat teknike: 

 • Mosha: +5 vjeç
 • Përmasa: 12 x 8.5 x 3 cm

1,600 L

1 stok

Mësimi i numërimit, mbledhjes dhe zbritjes nuk ka qenë kurrë aq argëtues me këto karta. Falë ilustrimeve të bukura me qen të racave të ndryshme dhe me numër, fëmijët do të mësojnë të kryejnë veprime matematikore me lehtësi. Kjo lojë është ideale për të luajtur me lojtarë të tjerë dhe ndihmon në zhvillimin e logjikës matematikore.
Kjo lojë me letra ka ilustrime të bukura dhe bashkëpunon me inteligjencën logjike-matematikore.

Karakteristikat:

 • Lojë me veprime matematikore
 • Fëmijët do të mësojnë të kryejnë veprime matematikore me lehtësi
 • Kartat janë të ilustruara me numra dhe qen të racave të ndryshme
 • Përmban 83 karta
 • Kartat vijnë me një kuti të bukur me mbyllje magnetike
 • Lojër argëtuese që mund të luhet në grupe, 2-4 lojtarë

Të dhënat teknike: 

 • Mosha: +5 vjeç
 • Përmasa: 12 x 8.5 x 3 cm
SKU: 8435404817442 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close