, , ,

Loja edukative- Kutia Batonnets

Djeco
Availability:

12 stok


Një lojë edukative që u mundëson fëmijëve të kuptojnë matjet dhe distancat. Fëmijët do duhet që shkopinjt e madhësive të ndryshme ti vendosin si duhet për të krijuar strukturën e duhur. Kjo lojë edukative është e përshtatshme për fëmijët e moshës 5- vjeçare. Çdo kuti Eduludo është didaktike dhe korrespondon me mësimin specifik në mënyrë që të ndihmojë fëmijën të zhvillohet. Fëmijët do të mësojnë konceptin e gjatësisë duke e lidhur me numrat në një mënyrë totalisht argëtuese.

Çfarë përmban seti:

 • 24 sfida të 3 niveleve (12 karta të dyanshme)
 • 48 shkopinj druri me gjatësi të ndryshme
 • 12 karta zgjidhjesh të dyanshme 
 • rregullat e lojës në 10 gjuhë

Karakterikat:

 • Kjo lojë u mundëson fëmijëve të kuptojnë matjet dhe distancat
 • Është kuti didaktike
 • Lojë edukative argëtuese

Të dhënat teknike:

 • Mosha: 5 vjeç
 • Përmasat: 21.5 x 21.5 x 3.5 cm
 • Materiali: Dru

 

3,000 L

12 stok

Një lojë edukative që u mundëson fëmijëve të kuptojnë matjet dhe distancat. Fëmijët do duhet që shkopinjt e madhësive të ndryshme ti vendosin si duhet për të krijuar strukturën e duhur. Kjo lojë edukative është e përshtatshme për fëmijët e moshës 5- vjeçare. Çdo kuti Eduludo është didaktike dhe korrespondon me mësimin specifik në mënyrë që të ndihmojë fëmijën të zhvillohet. Fëmijët do të mësojnë konceptin e gjatësisë duke e lidhur me numrat në një mënyrë totalisht argëtuese.

Çfarë përmban seti:

 • 24 sfida të 3 niveleve (12 karta të dyanshme)
 • 48 shkopinj druri me gjatësi të ndryshme
 • 12 karta zgjidhjesh të dyanshme 
 • rregullat e lojës në 10 gjuhë

Karakterikat:

 • Kjo lojë u mundëson fëmijëve të kuptojnë matjet dhe distancat
 • Është kuti didaktike
 • Lojë edukative argëtuese

Të dhënat teknike:

 • Mosha: 5 vjeç
 • Përmasat: 21.5 x 21.5 x 3.5 cm
 • Materiali: Dru

 

Marka

Mosha

5 vjeç

SHPORTA NË BEE

close