, , ,

Loja edukative- Kutia e Shtesave

Djeco
Availability:

9 stok


Një lojë edukative që u mundëson fëmijëve të kuptojnë konceptin e numrave dhe shtesave. Për të kuptuar vlerën numerike pas shtimit të kafshëve sipas ilustrimit, fëmijët do duhet të kthejnë kartën nga ana e pasme. Një lojë numerike  për ta bërë më të lehtë për të kuptuar vlerat e shtesave.  Kjo lojë edukative është e përshtatshme për fëmijët e moshës 4 deri në 8 vjeç. Çdo kuti Eduludo është didaktike dhe korrespondon me mësimin specifik në mënyrë që të ndihmojë fëmijën të zhvillohet. Fëmijët do të mësojnë konceptin e numrave dhe shtesave duke e lidhur me figura të ndryshme në një mënyrë totalisht argëtuese.

Çfarë përmban seti:

 • 1 tabaka
 • 30 karta sfiduese me zgjidhje në anën e pasme
 • 40 shenja (5 rosa, 9 peshq, 4 flutura, 8 bretkosa, 4 pilivesa, 2 merimanga, 2 zogj, 3 bletë, 3 miza)
 • 9 karta rezultati
 • rregullat e lojës në 10 gjuhë

Karakterikat:

 • Kjo lojë u mundëson fëmijëve të kuptojnë konceptin e numerik të shtesave
 • Është kuti didaktike
 • Lojë edukative argëtuese

Të dhënat teknike:

 • Mosha: 4-8 vjeç
 • Përmasat: 21.5 x 21.5 x 3 cm
 • Materiali: Dru

 

2,600 L

9 stok

Një lojë edukative që u mundëson fëmijëve të kuptojnë konceptin e numrave dhe shtesave. Për të kuptuar vlerën numerike pas shtimit të kafshëve sipas ilustrimit, fëmijët do duhet të kthejnë kartën nga ana e pasme. Një lojë numerike  për ta bërë më të lehtë për të kuptuar vlerat e shtesave.  Kjo lojë edukative është e përshtatshme për fëmijët e moshës 4 deri në 8 vjeç. Çdo kuti Eduludo është didaktike dhe korrespondon me mësimin specifik në mënyrë që të ndihmojë fëmijën të zhvillohet. Fëmijët do të mësojnë konceptin e numrave dhe shtesave duke e lidhur me figura të ndryshme në një mënyrë totalisht argëtuese.

Çfarë përmban seti:

 • 1 tabaka
 • 30 karta sfiduese me zgjidhje në anën e pasme
 • 40 shenja (5 rosa, 9 peshq, 4 flutura, 8 bretkosa, 4 pilivesa, 2 merimanga, 2 zogj, 3 bletë, 3 miza)
 • 9 karta rezultati
 • rregullat e lojës në 10 gjuhë

Karakterikat:

 • Kjo lojë u mundëson fëmijëve të kuptojnë konceptin e numerik të shtesave
 • Është kuti didaktike
 • Lojë edukative argëtuese

Të dhënat teknike:

 • Mosha: 4-8 vjeç
 • Përmasat: 21.5 x 21.5 x 3 cm
 • Materiali: Dru

 

Marka

Mosha

4- 8 vjeç

SHPORTA NË BEE

close