, , ,

Loja edukative- Kutia Hapësirës

Djeco
Availability:

10 stok


Një lojë edukative që u mundëson fëmijëve të kuptojnë konceptin e hapësirës. Për të riprodhuar foton siç është ilustruar, fëmijët do duhet të vendosin saktë figurat në vendet respektive. Ku është gjirafa, para ose pas elefantit? Koncepti i hapësirës është i vështirë të kuptohet nga fëmijët, andaj kjo është një gjetje pasi është më e lehtë t’u shpjegohet atyre me anë të figurave.  Kjo lojë edukative është e përshtatshme për fëmijët e moshës 4 deri në 6 vjeç. Çdo kuti Eduludo është didaktike dhe korrespondon me mësimin specifik në mënyrë që të ndihmojë fëmijën të zhvillohet. Fëmijët do të mësojnë konceptin e hapësirës duke e lidhur me figura të ndryshme në një mënyrë totalisht argëtuese.

Çfarë përmban seti:

 • 6 figura plastike
 • 20 karta sfiduese
 • rregullat e lojës në 10 gjuhë

Karakterikat:

 • Kjo lojë u mundëson fëmijëve të kuptojnë konceptin e hapësirës
 • Është kuti didaktike
 • Lojë edukative argëtuese

Të dhënat teknike:

 • Mosha: 4-6 vjeç
 • Përmasat: 21.5 x 21.5 x 6 cm
 • Materiali: Dru dhe plastikë

 

3,000 L

10 stok

Një lojë edukative që u mundëson fëmijëve të kuptojnë konceptin e hapësirës. Për të riprodhuar foton siç është ilustruar, fëmijët do duhet të vendosin saktë figurat në vendet respektive. Ku është gjirafa, para ose pas elefantit? Koncepti i hapësirës është i vështirë të kuptohet nga fëmijët, andaj kjo është një gjetje pasi është më e lehtë t’u shpjegohet atyre me anë të figurave.  Kjo lojë edukative është e përshtatshme për fëmijët e moshës 4 deri në 6 vjeç. Çdo kuti Eduludo është didaktike dhe korrespondon me mësimin specifik në mënyrë që të ndihmojë fëmijën të zhvillohet. Fëmijët do të mësojnë konceptin e hapësirës duke e lidhur me figura të ndryshme në një mënyrë totalisht argëtuese.

Çfarë përmban seti:

 • 6 figura plastike
 • 20 karta sfiduese
 • rregullat e lojës në 10 gjuhë

Karakterikat:

 • Kjo lojë u mundëson fëmijëve të kuptojnë konceptin e hapësirës
 • Është kuti didaktike
 • Lojë edukative argëtuese

Të dhënat teknike:

 • Mosha: 4-6 vjeç
 • Përmasat: 21.5 x 21.5 x 6 cm
 • Materiali: Dru dhe plastikë

 

Marka

Mosha

4- 6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close