, ,

Lojra 4 në 1 – Ludo Lloto Memo & Magnet

Djeco
Availability:

12 stok


Argëtimi i vogëlushëve tuaj është i pafundëm me setin e lojës edukative Ludo Park. 4 lojëra klasike në vetëm një kuti, duke filluar nga loja magnetike e peshkimit, loja e kujtesës, lloto dhe loja mos u nxeh. Janë të dizenjuara posaçërisht për të vegjlit tuaj. Loja mund të luhet edhe në grup ose edhe në familje. Ndihmon fëmijët në shkathtësim dhe rritjen e përqëndrimit.

Seti përmban:

 • 1 lojë magnetike
 • 1 lojë kujtese
 • 1 lojë loto
 • 1 lojë mos u nxeh
 • 1 kuti dekorative

Karakterikat:

 • Përmasat: 22.6 x 22.6 x 4 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +2 vjeç
 • Materiali: Dru, plastikë, karton

4,100 L

12 stok

Argëtimi i vogëlushëve tuaj është i pafundëm me setin e lojës edukative Ludo Park. 4 lojëra klasike në vetëm një kuti, duke filluar nga loja magnetike e peshkimit, loja e kujtesës, lloto dhe loja mos u nxeh. Janë të dizenjuara posaçërisht për të vegjlit tuaj. Loja mund të luhet edhe në grup ose edhe në familje. Ndihmon fëmijët në shkathtësim dhe rritjen e përqëndrimit.

Seti përmban:

 • 1 lojë magnetike
 • 1 lojë kujtese
 • 1 lojë loto
 • 1 lojë mos u nxeh
 • 1 kuti dekorative

Karakterikat:

 • Përmasat: 22.6 x 22.6 x 4 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +2 vjeç
 • Materiali: Dru, plastikë, karton
Marka

Mosha

+2 vjeç

SHPORTA NË BEE

close