, , ,

Loja edukative- Mosaîco Animo

Djeco
Availability:

10 stok


Mosaîco Animo, është një lojë edukative me mozaikë për fëmijët duke filluar nga mosha 4- vjeçare deri në moshën 7- vjeçare. Fëmijët do duhet të  vendosin kunjat në fotografi, në mënyrë që të krijojnë mozaikun me kafshë. Është një lojë zbavitëse, e lehtë për tu mësuar nga fëmijët dhe perfekte për t`iu mësuar ngjyrat. Mozaiku i cili pritet të formohet nga fëmijët tuaj përmban kafshë dhe shpendë të ndryshme. Përveç se është argëtuese kjo lojë ndihmon edhe në shkathtësimin e fëmijëve tuaj.

Karakteristikat:

 • Lojë edukative me mozaikë kafshësh
 • Ndikon në shkathtësimin e fëmijëve
 • Dizajn dhe ngjyra të larmishme
 • E thjeshtë për tu mësuar
 • Përmban një bazë prej druri
 • 8 modele
 • 170 kunja me ngjyra

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 21.5 x 21.5 x 5 cm
 • Mosha: +4 vjeç
 • Materiali: Dru dhe Plastikë

 

3,200 L

10 stok

Mosaîco Animo, është një lojë edukative me mozaikë për fëmijët duke filluar nga mosha 4- vjeçare deri në moshën 7- vjeçare. Fëmijët do duhet të  vendosin kunjat në fotografi, në mënyrë që të krijojnë mozaikun me kafshë. Është një lojë zbavitëse, e lehtë për tu mësuar nga fëmijët dhe perfekte për t`iu mësuar ngjyrat. Mozaiku i cili pritet të formohet nga fëmijët tuaj përmban kafshë dhe shpendë të ndryshme. Përveç se është argëtuese kjo lojë ndihmon edhe në shkathtësimin e fëmijëve tuaj.

Karakteristikat:

 • Lojë edukative me mozaikë kafshësh
 • Ndikon në shkathtësimin e fëmijëve
 • Dizajn dhe ngjyra të larmishme
 • E thjeshtë për tu mësuar
 • Përmban një bazë prej druri
 • 8 modele
 • 170 kunja me ngjyra

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 21.5 x 21.5 x 5 cm
 • Mosha: +4 vjeç
 • Materiali: Dru dhe Plastikë

 

Marka

Mosha

4 vjeç

SHPORTA NË BEE

close