, ,

Edukative – Mozaiku i parë

Djeco
Availability:

9 stok


Primo Mosaico, është një lojë edukative me mozaikë për fëmijët duke filluar nga mosha 3 vjeçare. Fëmijët do duhet të  vendosin kunjat në fotografi, në mënyrë që të krijojnë mozaikun me kafshë. Është një lojë zbavitëse, e lehtë për tu mësuar nga fëmijët dhe perfekte për t`iu mësuar ngjyrat. Mozaiku i cili pritet të formohet nga fëmijët tuaj përmban katër kafshë të ndryshme, një kërmill, një zog, një bletë dhe një mollëkuqe. Përveç se është argëtuese kjo lojë ndihmon edhe në shkathtësimin e fëmijëve tuaj.

Karakteristikat:

 • Lojë edukative me mozaikë kafshësh
 • Ndikon në shkathtësimin e fëmijëve
 • Dizajn dhe ngjyra të larmishme
 • E thjeshtë për tu mësuar
 • Përmban një bazë prej druri
 • 8 modele
 • 120 kunja me ngjyra

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 21.5 x 21.5 x 5 cm
 • Mosha: +3 vjeç
 • Materiali: Dru

3,200 L

9 stok

Primo Mosaico, është një lojë edukative me mozaikë për fëmijët duke filluar nga mosha 3 vjeçare. Fëmijët do duhet të  vendosin kunjat në fotografi, në mënyrë që të krijojnë mozaikun me kafshë. Është një lojë zbavitëse, e lehtë për tu mësuar nga fëmijët dhe perfekte për t`iu mësuar ngjyrat. Mozaiku i cili pritet të formohet nga fëmijët tuaj përmban katër kafshë të ndryshme, një kërmill, një zog, një bletë dhe një mollëkuqe. Përveç se është argëtuese kjo lojë ndihmon edhe në shkathtësimin e fëmijëve tuaj.

Karakteristikat:

 • Lojë edukative me mozaikë kafshësh
 • Ndikon në shkathtësimin e fëmijëve
 • Dizajn dhe ngjyra të larmishme
 • E thjeshtë për tu mësuar
 • Përmban një bazë prej druri
 • 8 modele
 • 120 kunja me ngjyra

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 21.5 x 21.5 x 5 cm
 • Mosha: +3 vjeç
 • Materiali: Dru

 

SKU: 3070900081406 Kategori: , , Etiketë:
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close