Sold out!
, ,

Edukative – Format

Djeco
Availability:

S’ka stok


Zbuloni lojën edukative prej druri e përshtatshme për fëmijë të moshës nga 3- 6 vjeç. Një lojë me vështirësi në rritje për të mësuar gjeometrinë në një mënyrë të thjeshtë dhe zbavitëse. Fëmijët duhet të ndjekin kartën e udhëzimeve për të krijuar imazhin. Seti vjen me 12 karta udhëzimi (4 të lehta, 4 të vështira dhe 4 të komplikuara), 12 karta zgjidhjeje dhe 36 copë druri. Loja  stimulon logjikën e fëmijëve dhe u mundëson atyre të njihen me format gjeometrike.

Karakterikat:

 • Lojë edukative prej druri e përshtatshme për fëmijë të moshës nga 3- 6 vjeç
 • lojë me vështirësi në rritje për të mësuar gjeometrinë në një mënyrë të thjeshtë dhe zbavitëse
 • Seti vjen me 12 karta udhëzimi (4 të lehta, 4 të vështira dhe 4 të komplikuara), 12 karta zgjidhjeje dhe 36 copë druri
 • Loja  stimulon logjikën e fëmijëve dhe u mundëson atyre të njihen me format gjeometrike

Të dhënat teknike:

 • Mosha: 3- 6 vjeç
 • Përmasat: 21.5 x 21.5 x 5 cm

2,100 L

Sold out!

 1. Zbuloni lojën edukative prej druri e përshtatshme për fëmijë të moshës nga 3- 6 vjeç. Një lojë me vështirësi në rritje për të mësuar gjeometrinë në një mënyrë të thjeshtë dhe zbavitëse. Fëmijët duhet të ndjekin kartën e udhëzimeve për të krijuar imazhin. Seti vjen me 12 karta udhëzimi (4 të lehta, 4 të vështira dhe 4 të komplikuara), 12 karta zgjidhjeje dhe 36 copë druri. Loja  stimulon logjikën e fëmijëve dhe u mundëson atyre të njihen me format gjeometrike.

Karakterikat:

 • Lojë edukative prej druri e përshtatshme për fëmijë të moshës nga 3- 6 vjeç
 • lojë me vështirësi në rritje për të mësuar gjeometrinë në një mënyrë të thjeshtë dhe zbavitëse
 • Seti vjen me 12 karta udhëzimi (4 të lehta, 4 të vështira dhe 4 të komplikuara), 12 karta zgjidhjeje dhe 36 copë druri
 • Loja  stimulon logjikën e fëmijëve dhe u mundëson atyre të njihen me format gjeometrike

Të dhënat teknike:

 • Mosha: 3- 6 vjeç
 • Përmasat: 21.5 x 21.5 x 5 cm

 

Marka

Mosha

3- 6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close