,

Loja Eksploruese e Shtëpisë

EurekaKids
Availability:

1 stok


Kush është zbuluesi më i mirë në shtëpi? Me këtë lojë të bukur me letra, fëmijët në shtëpi duhet të eksplorojnë pjesët e ndryshme të shtëpisë dhe duhet të shohin shpejt nëse kartat e tyre përmbajnë të njëjtat objekte si në dhomë. Lojtari që i mbarojnë kartat i pari do të fitojë. Kjo lojë me letra ka ilustrime të bukura dhe ndihmon në zhvillimin e vëzhgimit, kujtesës dhe shpejtësisë dhe mprehtësinë vizuale.

Karakteristikat:

 • Lojë me vëzhgime dhe shkathtësim
 • Fëmijët duhet të gjejnë objektet në shtëpi të njejtat me të kartave
 • Përmban 58 karta, 8 karta dhome dhe 50 objekte
 • Kartat vijnë me një kuti të bukur me mbyllje magnetike
 • Lojër argëtuese që mund të luhet në grupe, 2-4 lojtarë

Të dhënat teknike: 

 • Mosha: +5 vjeç
 • Përmasa: 12 x 8 x 3 cm

1,600 L

1 stok

Kush është zbuluesi më i mirë në shtëpi? Me këtë lojë të bukur me letra, fëmijët në shtëpi duhet të eksplorojnë pjesët e ndryshme të shtëpisë dhe duhet të shohin shpejt nëse kartat e tyre përmbajnë të njëjtat objekte si në dhomë. Lojtari që i mbarojnë kartat i pari do të fitojë. Kjo lojë me letra ka ilustrime të bukura dhe ndihmon në zhvillimin e vëzhgimit, kujtesës dhe shpejtësisë dhe mprehtësinë vizuale.

Karakteristikat:

 • Lojë me vëzhgime dhe shkathtësim
 • Fëmijët duhet të gjejnë objektet në shtëpi të njejtat me të kartave
 • Përmban 58 karta, 8 karta dhome dhe 50 objekte
 • Kartat vijnë me një kuti të bukur me mbyllje magnetike
 • Lojër argëtuese që mund të luhet në grupe, 2-4 lojtarë

Të dhënat teknike: 

 • Mosha: +5 vjeç
 • Përmasa: 12 x 8 x 3 cm
SKU: 8435404817435 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close