Loja Ekuilibri

Moulin Roty
Availability:

17 stok


Loja Ekuilibri | Një lojë grafike e mbushur me argëtim me copa mobiljesh dhe me ngjyra të ndritshme. Me kujdes, me kujdes, grumbullojini ato lart … lojtari që i bën ata të bien poshtë duhet të rregullojë dhomën e gjumit!

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 27 x 10 cm
  • Materialet: Dru i ngurtë
  • I përshtatshëm nga +3 vjeç

6,500 L

17 stok

Loja Ekuilibri | Një lojë grafike e mbushur me argëtim me copa mobiljesh dhe me ngjyra të ndritshme.  Me kujdes, me kujdes, grumbullojini ato lart … lojtari që i bën ata të bien poshtë duhet të rregullojë dhomën e gjumit!

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 27 x 10 cm
  • Materialet: Dru i ngurtë
  • I përshtatshëm nga +3 vjeç
SKU: 3575677133063 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close