,

Loja Magic Farie

EurekaKids
Availability:

1 stok


Kjo është një lojë me letra strategjike në të cilën fëmijët do të duhet të jenë të parët që të ndërtojnë kështjellën e ngjyrës që kanë luajtur (me 6 letra). Loja përmban ilustrime të bukura me temë fantazie dhe ndihmon në zhvillimin e aftësive shoqërore.

Karakteristikat:

 • Lojë me karta strategjike
 • Kjo lojë me letra ndihmon në zhvillimin e aftësive shoqërore
 • Përmban 55 karta: 20 karta diamanti, 8 karta shtrigash, 3 karta zanash dhe 24 karta kështjelle që përbëjnë 4 kështjella të ndryshme
 • Kartat vijnë me një kuti të bukur me mbyllje magnetike
 • Lojër argëtuese që mund të luhet në grupe, 2-4 lojtarë

Të dhënat teknike: 

 • Mosha: +5 vjeç
 • Përmasa: 12 x 8 x 3 cm

1,300 L

1 stok

Kjo është një lojë me letra strategjike në të cilën fëmijët do të duhet të jenë të parët që të ndërtojnë kështjellën e ngjyrës që kanë luajtur (me 6 letra). Loja përmban ilustrime të bukura me temë fantazie dhe ndihmon në zhvillimin e aftësive shoqërore.

Karakteristikat:

 • Lojë me karta strategjike
 • Kjo lojë me letra ndihmon në zhvillimin e aftësive shoqërore
 • Përmban 55 karta: 20 karta diamanti, 8 karta shtrigash, 3 karta zanash dhe 24 karta kështjelle që përbëjnë 4 kështjella të ndryshme
 • Kartat vijnë me një kuti të bukur me mbyllje magnetike
 • Lojër argëtuese që mund të luhet në grupe, 2-4 lojtarë

Të dhënat teknike: 

 • Mosha: +5 vjeç
 • Përmasa: 12 x 8 x 3 cm
SKU: 8435404817411 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close