Sold out!
, ,

Loja magnetike- GeoBasic

Djeco
Availability:

S’ka stok


Zbuloni lojën magnetike GeoBasic, e cila është një lodër edukative prej druri për fëmijë të moshës nga +2 vjeç. Lojë edukative qëllimi i së cilës është të riprodhojë kafshët duke përdorur elementë magnetikë. Fëmijët tuaj do të duhet të identifikojë pjesët e kërkuara, t’i gjejnë ato dhe t’i mbledhin për të bërë kafshën e tyre. Kutia magnetike GeoBasic nga Djeco përmban një dërrasë loje, 24 pjesë magnetike dhe 8 karta për tu riprodhuar për të bërë me lehtësi kafshë të ndryshme.

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese dhe edukative
 • Ndihmon në  njohjen e kafshëve të ndryshme
 • Zhvillon aftësi të shkëlqyera motorike dhe shkathtëson fëmijët
 • Rrit krijueshmërinë

Të dhënat teknike:

 • Përmasat:  31 x 31 x 2 cm
 • Mosha: +2 vjeç

3,200 L

Sold out!

Zbuloni lojën magnetike GeoBasic, e cila është një lodër edukative prej druri për fëmijë të moshës nga +2 vjeç. Lojë edukative qëllimi i së cilës është të riprodhojë kafshët duke përdorur elementë magnetikë. Fëmijët tuaj do të duhet të identifikojë pjesët e kërkuara, t’i gjejnë ato dhe t’i mbledhin për të bërë kafshën e tyre. Kutia magnetike GeoBasic nga Djeco përmban një dërrasë loje, 24 pjesë magnetike dhe 8 karta për tu riprodhuar për të bërë me lehtësi kafshë të ndryshme.

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese dhe edukative
 • Ndihmon në  njohjen e kafshëve të ndryshme
 • Zhvillon aftësi të shkëlqyera motorike dhe shkathtëson fëmijët
 • Rrit krijueshmërinë

Të dhënat teknike:

 • Përmasat:  31 x 31 x 2 cm
 • Mosha: +2 vjeç
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close