,

Loja me Balenë

Quut
Availability:

2 stok


Koha e banjës nuk ka qenë kurrë më argëtuese sa me këtë enigma intriguese të detit! Përputhja e formave dhe ngjyrave të balenave të ndryshme i ndihmon të vegjlit tuaj të përmirësojnë aftësitë e tyre ndërtuese. Format notojnë mbi ujë dhe ngjiten lehtësisht në anën e vaskës, govatës ose dushit për të bërë krijime të ndryshme. Ky set i përbërë me material shkume të butë inkurajon lojën krijuese, stimulon aftësi të shkëlqyera ndërtuese dhe i mundëson, edhe prindërve, të kalojnëmomente të bukura me fëmijën tuaj ndërsa ndërtoni dhe luani së bashku.

Karakteristikat:

 • Stimulon aftësitë ndërtuese
 • Inkurajon lojën krijuese
 • Shkuma e butë e përdorur është pa BPA, palatex dhe është e riciklueshme
 • Lodrat nuk thithin ujë, kësisoj zvogëlohet rreziku i mykut
 • Seti me balena përmban 11 pjesë
 • E përshtatshme për fëmijët nga nga +10 muajsh/li>
 • I disponueshëm në disa variante

1,500 L

2 stok

Koha e banjës nuk ka qenë kurrë më argëtuese sa me këtë enigma intriguese të detit! Përputhja e formave dhe ngjyrave të balenave të ndryshme i ndihmon të vegjlit tuaj të përmirësojnë aftësitë e tyre ndërtuese. Format notojnë mbi ujë dhe ngjiten lehtësisht në anën e vaskës, govatës ose dushit për të bërë krijime të ndryshme. Ky set i përbërë me material shkume të butë inkurajon lojën krijuese, stimulon aftësi të shkëlqyera ndërtuese dhe i mundëson, edhe prindërve, të kalojnëmomente të bukura me fëmijën tuaj ndërsa ndërtoni dhe luani së bashku.

Karakteristikat:

 • Stimulon aftësitë ndërtuese
 • Inkurajon lojën krijuese
 • Shkuma e butë e përdorur është pa BPA, palatex dhe është e riciklueshme
 • Lodrat nuk thithin ujë, kësisoj zvogëlohet rreziku i mykut
 • Seti me balena përmban 11 pjesë
 • E përshtatshme për fëmijët nga nga +10 muajsh/li>
 • I disponueshëm në disa variante
SKU: 5425031171027 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+10 muajsh

SHPORTA NË BEE

close