,

Loja me Familjet e Kafshëve

EurekaKids
Availability:

1 stok


Kjo lojë e bukur me letra është ideale që fëmijët të njihen me habitatet e ndryshme ku jetojnë këto kafshë të adhurueshme. Çdo familje përbëhet nga 6 karaktere: gjyshi, gjyshja, babai, nëna, vajza dhe djali dhe qëllimi i lojës është që të mblidhen sa më shumë familje të plota. Kjo lojë me letra ndihmon në zhvillimin e aftësive shoqërore dhe inteligjencës natyrale të fëmijëve.

Karakteristikat:

 • Fëmijët të njihen me habitatet e ndryshme ku jetojnë këto kafshë të adhurueshme
 • Kjo lojë me letra ndihmon në zhvillimin e aftësive shoqërore
 • Ndihmon në zhvillimin e inteligjencës natyrale
 • Përmban 42 karta
 • Kartat vijnë me një kuti të bukur me mbyllje magnetike
 • Lojër argëtuese që mund të luhet në grupe, 2-4 lojtarë

Të dhënat teknike: 

 • Mosha: 3-12 vjeç
 • Përmasa: 12 x 8 x 3 cm

1,300 L

1 stok

Kjo lojë e bukur me letra është ideale që fëmijët të njihen me habitatet e ndryshme ku jetojnë këto kafshë të adhurueshme. Çdo familje përbëhet nga 6 karaktere: gjyshi, gjyshja, babai, nëna, vajza dhe djali dhe qëllimi i lojës është që të mblidhen sa më shumë familje të plota. Kjo lojë me letra ndihmon në zhvillimin e aftësive shoqërore dhe inteligjencës natyrale të fëmijëve.

Karakteristikat:

 • Fëmijët të njihen me habitatet e ndryshme ku jetojnë këto kafshë të adhurueshme
 • Kjo lojë me letra ndihmon në zhvillimin e aftësive shoqërore
 • Ndihmon në zhvillimin e inteligjencës natyrale
 • Përmban 42 karta
 • Kartat vijnë me një kuti të bukur me mbyllje magnetike
 • Lojër argëtuese që mund të luhet në grupe, 2-4 lojtarë

Të dhënat teknike: 

 • Mosha: 3-12 vjeç
 • Përmasa: 12 x 8 x 3 cm
SKU: 8435404817404 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close