,

Loja me Fokë

Quut
Availability:

2 stok


Koha e banjës nuk ka qenë kurrë më argëtuese! Ky set i përbërë me material shkume të butë inkurajon lojën krijuese, stimulon aftësi të shkëlqyera ndërtuese dhe ju mundëson të kaloni kohë të bukura me fëmijën tuaj ndërsa ndërtoni dhe luani së bashku. Fëmijët e vegjël do të duan të ndërtojnë këto kafshë 3D me një ndihmë të vogël nga prindërit. Pjesët ndërtuese nuk thithin ujë, kësisoj është pozitive sepse myku i tyre.

Karakteristikat:

 • Stimulon aftësitë ndërtuese
 • Inkurajon lojën krijuese
 • Shkuma e butë e përdorur është pa BPA, pa latex dhe është e riciklueshme
 • Lodrat nuk thithin ujë kësisoj zvogëlohet rreziku i mykut
 • Seti me fokë përmban 5 pjesë
 • E përshtatshme për fëmijët nga +3 vjeç

3,000 L

2 stok

Koha e banjës nuk ka qenë kurrë më argëtuese! Ky set i përbërë me material shkume të butë inkurajon lojën krijuese, stimulon aftësi të shkëlqyera ndërtuese dhe ju mundëson të kaloni kohë të bukura me fëmijën tuaj ndërsa ndërtoni dhe luani së bashku. Fëmijët e vegjël do të duan të ndërtojnë këto kafshë 3D me një ndihmë të vogël nga prindërit. Pjesët ndërtuese nuk thithin ujë, kësisoj është pozitive sepse myku i tyre.

Karakteristikat:

 • Stimulon aftësitë ndërtuese
 • Inkurajon lojën krijuese
 • Shkuma e butë e përdorur është pa BPA, pa latex dhe është e riciklueshme
 • Lodrat nuk thithin ujë kësisoj zvogëlohet rreziku i mykut
 • Seti me fokë përmban 5 pjesë
 • E përshtatshme për fëmijët nga +3 vjeç
SKU: 5425031171089 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close