,

Loja me madhësinë e kafshëve

EurekaKids
Availability:

1 stok


Kjo lojë e bukur me letra është ideale që fëmijët të njihen me madhësitë e ndryshme të kafshëve. Është një lojë strategjike e krijuar me ilustrime të bukura. Pasi kartat janë shpërndarë, lojtari me kafshën më të madhe fiton. Lojë e bukur me letra konfrontimi dhe strategjie që zhvillon aftësitë shoqërore dhe përmes së cilës fëmijët do të mësojnë për kafshë të ndryshme bazuar në madhësinë e tyre.

Karakteristikat:

 • Lojë me kartë beteje dhe strategji
 • Kjo lojë me letra ndihmon në zhvillimin e aftësive shoqërore
 • Përmban 36 karta
 • Kartat vijnë me një kuti të bukur me mbyllje magnetike
 • Lojër argëtuese që mund të luhet në grupe, 2-4 lojtarë

Të dhënat teknike: 

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasa: 12 x 8 x 3 cm

1,300 L

1 stok

Kjo lojë e bukur me letra është ideale që fëmijët të njihen me madhësitë e ndryshme të kafshëve. Është një lojë strategjike e krijuar me ilustrime të bukura. Pasi kartat janë shpërndarë, lojtari me kafshën më të madhe fiton. Lojë e bukur me letra konfrontimi dhe strategjie që zhvillon aftësitë shoqërore dhe përmes së cilës fëmijët do të mësojnë për kafshë të ndryshme bazuar në madhësinë e tyre.

Karakteristikat:

 • Lojë me kartë beteje dhe strategji
 • Kjo lojë me letra ndihmon në zhvillimin e aftësive shoqërore
 • Përmban 36 karta
 • Kartat vijnë me një kuti të bukur me mbyllje magnetike
 • Lojër argëtuese që mund të luhet në grupe, 2-4 lojtarë

Të dhënat teknike: 

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasa: 12 x 8 x 3 cm
SKU: 8435404817398 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close