,

Loja me role- Birdie’s Makeup

Djeco
Availability:

12 stok


Një set grimi dhe make up vendosur në një kuti, është perfekte për lojën me role për fëmijët e moshës nga +3 vjeç.  Fëmijët, vajzat, do të luajnë duke imituar të rriturit dhe procesin e grimit. Seti Birdie’s Makeup përmban të gjithë aksesorët e nevojshëm, duke filluar nga manikyri, i kuqi i buzve, parfumi, pasqyrën dhe shumë aksesorë të tjerë.

Karakteristikat:

  • Lojë argëtuese me role
  • Përmban aksesorët e nevojshëm për grimin
  • Fëmijët, vajzat, do të imitojnë të rritur
  • E përshtatshme për moshën nga +3 vjeç
  • Përmasat: 18 x 18 x 3.5 cm

2,800 L

12 stok

Një set grimi dhe make up vendosur në një kuti, është perfekte për lojën me role për fëmijët e moshës nga +3 vjeç.  Fëmijët, vajzat, do të luajnë duke imituar të rriturit dhe procesin e grimit. Seti Birdie’s Makeup përmban të gjithë aksesorët e nevojshëm, duke filluar nga manikyri, i kuqi i buzve, parfumi, pasqyrën dhe shumë aksesorë të tjerë.

Karakteristikat:

  • Lojë argëtuese me role
  • Përmban aksesorët e nevojshëm për grimin
  • Fëmijët, vajzat, do të imitojnë të rritur
  • E përshtatshme për moshën nga +3 vjeç
  • Përmasat: 18 x 18 x 3.5 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close