, ,

Loja me unaza- Lasso

Djeco
Availability:

12 stok


Zbuloni lojën me unaza Lasso nga Djeco, një lojë perfekte aftësish për fëmijët e moshave nga 4 vjeç deri më 8 vjeç. Janë plot 5 unaza për tu hedhur në shënjestër për të fituar më shumë pikë. Çdo lojtar hedh 5 unazat rreth objektivave në mënyrë që të fitojë numrin maksimal të pikëve. Mund ta merrni kudo me vete,  për fundjavë, për  festa ose në një aktivitet  për të luajtur në grup.

Karakteristikat:

 • Lojë  argëtuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e koordimin dhe shkathtësimin
 • Mund të merret kudo me vete
 • Ideale për tu luajtur në grup

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 46 x 16.5 x 5 cm
 • I përshtatshëm për moshat: 4- 8 vjeç
 • Materiali: dru

2,900 L

12 stok

Zbuloni lojën me unaza Lasso nga Djeco, një lojë perfekte aftësish për fëmijët e moshave nga 4 vjeç deri më 8 vjeç. Janë plot 5 unaza për tu hedhur në shënjestër për të fituar më shumë pikë. Çdo lojtar hedh 5 unazat rreth objektivave në mënyrë që të fitojë numrin maksimal të pikëve. Mund ta merrni kudo me vete,  për fundjavë, për  festa ose në një aktivitet  për të luajtur në grup.

Karakteristikat:

 • Lojë  argëtuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e koordimin dhe shkathtësimin
 • Mund të merret kudo me vete
 • Ideale për tu luajtur në grup

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 46 x 16.5 x 5 cm
 • I përshtatshëm për moshat: 4- 8 vjeç
 • Materiali: dru
Marka

Mosha

4- 8 vjeç

SHPORTA NË BEE

close