, ,

Loja Ndërtimit- Ze Geo Vroom

Djeco
Availability:

6 stok


Ze Geo Vroom është një lojë ndërtimi prej druri bazuar në forma dhe ngjyra të ndryshme për fëmijët e moshës nga +3 vjeç. Fëmijët do të argëtohen duke riprodhuar automjetet shumëngjyrëshe që vëren në letrat ilustruese ose duke krijuar konstruksionet e tyre vetjake. Është një aktivitet argëtues, edukativ,  krijues dhe shkakthtësues për fëmijët. Kutia përmban 33 copa druri shumëngjyrëshe me forma gjeometrike të ndryshme që iu përshtaten modeleve ilustruese, 20 copë,  me 3 nivele vështirësie të shënuara me yje.

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues dhe edukativ
 • Rrit krijueshmërinë dhe shkathtësimin tek fëmijët
 • Bërë prej druri
 • Përmban 20 ilustrime me figura të ndryshme për tu ndërtuar

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e kutisë: 23 x 21 x 4 cm
 • Mosha: +3 vjeç

 

3,300 L

6 stok

Ze Geo Vroom është një lojë ndërtimi prej druri bazuar në forma dhe ngjyra të ndryshme për fëmijët e moshës nga +3 vjeç. Fëmijët do të argëtohen duke riprodhuar automjetet shumëngjyrëshe që vëren në letrat ilustruese ose duke krijuar konstruksionet e tyre vetjake. Është një aktivitet argëtues, edukativ,  krijues dhe shkakthtësues për fëmijët. Kutia përmban 33 copa druri shumëngjyrëshe me forma gjeometrike të ndryshme që iu përshtaten modeleve ilustruese, 20 copë,  me 3 nivele vështirësie të shënuara me yje.

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues dhe edukativ
 • Rrit krijueshmërinë dhe shkathtësimin tek fëmijët
 • Bërë prej druri
 • Përmban 20 ilustrime me figura të ndryshme për tu ndërtuar

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e kutisë: 23 x 21 x 4 cm
 • Mosha: +3 vjeç

 

Marka

Gjinia

Uniseks

Mosha

+4 vjeç

SHPORTA NË BEE

close