, ,

Lojë argëtuese- Animal Pairs

Le Toy Van
Availability:

1 stok


Animal Pairs është një lojë kujtese për të vegjlit me karaktere kafshësh të dizenjuara në mënyrë tërheqëse. Personazhet e kafshëve ilustrohen në pjesë druri, në formë gjetheje.  Për të luajtur lojën,  vogëlushët do duhet që të vendosin gjethet me anën e kafshëve poshtë, dhe me radhë zgjedhin 2 gjethe për të parë nëse kombinohet çifti. Kjo lojë kujtese i ndihmon vogëlushët të luajnë së bashku dhe zhvillon aftësitë e të folurit dhe të njohjes. Gjithashtu është e përfshirë edhe një çantë, e cila mundëson mbajtjen në rregull dhe marrjen me vete kudo ku shkoni.

Karakteristikat:

  • Një lojë kujtese për të vegjlit me karaktere kafshësh të dizenjuara në mënyrë tërheqëse
  • 8 kafshë të ilustruara në pjesë druri në formë gjetheje, 16 të tilla
  • Kjo lojë kujtese i ndihmon fëmijët të luajnë së bashku dhe zhvillon aftësitë e të folurit dhe të njohjes

Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 4 × 4.5 × 1 cm
  • Përmasat e çantës: 12 × 21 cm

4,800 L

1 stok

Animal Pairs është një lojë kujtese për të vegjlit me karaktere kafshësh të dizenjuara në mënyrë tërheqëse. Personazhet e kafshëve ilustrohen në pjesë druri, në formë gjetheje.  Për të luajtur lojën,  vogëlushët do duhet që të vendosin gjethet me anën e kafshëve poshtë, dhe me radhë zgjedhin 2 gjethe për të parë nëse kombinohet çifti. Kjo lojë kujtese i ndihmon vogëlushët të luajnë së bashku dhe zhvillon aftësitë e të folurit dhe të njohjes. Gjithashtu është e përfshirë edhe një çantë, e cila mundëson mbajtjen në rregull dhe marrjen me vete kudo ku shkoni.

Karakteristikat:

  • Një lojë kujtese për të vegjlit me karaktere kafshësh të dizenjuara në mënyrë tërheqëse
  • 8 kafshë të ilustruara në pjesë druri në formë gjetheje, 16 të tilla
  • Kjo lojë kujtese i ndihmon fëmijët të luajnë së bashku dhe zhvillon aftësitë e të folurit dhe të njohjes

Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 4 × 4.5 × 1 cm
  • Përmasat e çantës: 12 × 21 cm
Mosha

+3 vjeç

Marka

SHPORTA NË BEE

close