, , , ,

Lojë argëtuese- Domino një, dy, tre

Djeco
Availability:

6 stok


Loja argëtuese Domino, për fëmijët e moshës nga 4 deri më 7 vjeç, është shumë e veçantë dhe tërheqëse. Përbëhet nga 28 domino dhe në secilën prej tyre është vendosur një numër ose një ilustrim me kafshë të ndryshme, që përkon edhe me numrin vijues. Falë kësaj loje argëtuese fëmijët mësojnë edhe numrat, por njihen edhe disa kafshë.

Karakteristikat:

  • Lojë argëtuese
  • Fëmijët familjarizohet me numrat dhe disa kafshë
  • Ndërsa argëtohen fëmijët mësojnë edhe numërimin
  • E përshtatshme për moshën nga 4- 7 vjeç
  • Materiali: Karton

1,400 L

6 stok

Loja argëtuese Domino, për fëmijët e moshës nga 4 deri më 7 vjeç, është shumë e veçantë dhe tërheqëse. Përbëhet nga 28 domino dhe në secilën prej tyre është vendosur një numër ose një ilustrim me kafshë të ndryshme, që përkon edhe me numrin vijues. Falë kësaj loje argëtuese fëmijët mësojnë edhe numrat, por njihen edhe disa kafshë.

Karakteristikat:

  • Lojë argëtuese
  • Fëmijët familjarizohet me numrat dhe disa kafshë
  • Ndërsa argëtohen fëmijët mësojnë edhe numërimin
  • E përshtatshme për moshën nga 4- 7 vjeç
  • Materiali: Karton
Marka

SHPORTA NË BEE

close