,

Lojë argëtuese- Hedhja e Dragoit

Djeco
Availability:

1 stok


Lojë argëtuese për fëmijë, e cila mund të luhet në ambiente të jashtme, ose gjatë një kampingu fundjave. Luhet në grupe, zakonisht me ekipe lojtarësh. Njëri nga lojtarët hedh balonën fluturuese, me motivin dhe dizajnin e një dragoi shumëngjyrësh dhe lojtarët e ekipit tjetër duhet ta kapin atë.  Është një lojë argëtuese dhe shkathtësuese për fëmijët. Zhvillon shumë komunikimin ndërpersonal dhe marrëdhënien në grupe.

Karakteristikat:

  • Lojë argëtuese që luhet me ekipe
  • Shkathtëson fëmijët
  • Zhvillon komunikim ndërpersonal dhe marrëdhënien në grupe

Të dhënat teknike:

  • Pesha: 0.127 kg
  • Mosha: +5 vjeç

2,800 L

1 stok

Lojë argëtuese për fëmijë, e cila mund të luhet në ambiente të jashtme, ose gjatë një kampingu fundjave. Luhet në grupe, zakonisht me ekipe lojtarësh. Njëri nga lojtarët hedh balonën fluturuese, me motivin dhe dizajnin e një dragoi shumëngjyrësh dhe lojtarët e ekipit tjetër duhet ta kapin atë.  Është një lojë argëtuese dhe shkathtësuese për fëmijët. Zhvillon shumë komunikimin ndërpersonal dhe marrëdhënien në grupe.

Karakteristikat:

  • Lojë argëtuese që luhet me ekipe
  • Shkathtëson fëmijët
  • Zhvillon komunikim ndërpersonal dhe marrëdhënien në grupe

Të dhënat teknike:

  • Pesha: 0.127 kg
  • Mosha: +5 vjeç
Marka

Mosha

+5 vjeç

SHPORTA NË BEE

close