Lojë e peshkimit

Moulin Roty
Availability:

7 stok


Lojë e peshkimit me një skenë të ilustruar sfond kartoni për të bashkuar, dy shufra peshkimi dhe 8 peshq magnetikë, të numëruar. Qëllimi është të kapni sa më shumë peshq të jetë e mundur secila me vlerë numrin e pikëve të treguar.

Karakteristikat:

  • Mosha +18 muajsh
  • Material prej druri

5,300 L

7 stok

Lojë e peshkimit me një skenë të ilustruar sfond kartoni për të bashkuar, dy shufra peshkimi dhe 8 peshq magnetikë, të numëruar. Qëllimi është të kapni sa më shumë peshq të jetë e mundur secila me vlerë numrin e pikëve të treguar.

Karakteristikat:

  • Mosha +18 muajsh
  • Material prej druri
SKU: 3575676583081 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close