,

Lojë me letra

Moulin Roty
Availability:

11 stok


Lojë me letra zhvillon aftësinë e fëmijës tuaj për të vëzhguar, emëruar dhe memorizuar imazhe. Kjo lojë përfshin 28 karta, përfshirë 7 familje me karaktere shumëngjyrësh Popipop: panterë, luan, elefant, antilopë, gjirafë, majmun dhe buf. Secila familje përbëhet nga 4 karta që përfaqësojnë personazhet e veshur sipas 4 sezoneve. Nga 2 deri në 4 lojtarë. Rregullat e lojës janë dhënë në anglisht.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 10×6,5 cm.
  • Materialet: Karton.
  • I pershtatshem nga +3 vjeç

2,100 L

11 stok

Lojë me letra zhvillon aftësinë e fëmijës tuaj për të vëzhguar, emëruar dhe memorizuar imazhe. Kjo lojë përfshin 28 karta, përfshirë 7 familje me karaktere shumëngjyrësh Popipop: panterë, luan, elefant, antilopë, gjirafë, majmun dhe buf. Secila familje përbëhet nga 4 karta që përfaqësojnë personazhet e veshur sipas 4 sezoneve. Nga 2 deri në 4 lojtarë. Rregullat e lojës janë dhënë në anglisht.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 10×6,5 cm.
  • Materialet: Karton.
  • I pershtatshem nga +3 vjeç
SKU: 3575676613115 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close