,

Lojë me letra

Moulin Roty
Availability:

12 stok


Lojë me letra, e cila stimulon aftësinë e fëmijës tuaj për të vëzhguar, emëruar dhe memorizuar imazhe. Kjo lojë përmban 42 karta, përfshirë 7 familje të lidhura me një kafshë shtëpiake: qen, lopë, pulë, mace, kalë, lepuri dhe ariu. Secila familje përbëhet nga 6 karta që përfaqësojnë vajzën, djalin, prindërit dhe gjyshërit. Një lojë grafike retro që do të argëtojë të gjithë familjen! Nga 2 deri në 4 lojtarë. Emrat e kartave janë në frëngjisht, rregullat e lojës janë dhënë në anglisht.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 10 x 6,5 cm.
  • Materialet: Karton
  • I pershtatshem nga +4 vjeç

2,100 L

12 stok

Lojë me letra, e cila stimulon aftësinë e fëmijës tuaj për të vëzhguar, emëruar dhe memorizuar imazhe. Kjo lojë përmban 42 karta, përfshirë 7 familje të lidhura me një kafshë shtëpiake: qen, lopë, pulë, mace, kalë, lepuri dhe ariu. Secila familje përbëhet nga 6 karta që përfaqësojnë vajzën, djalin, prindërit dhe gjyshërit. Një lojë grafike retro që do të argëtojë të gjithë familjen! Nga 2 deri në 4 lojtarë. Emrat e kartave janë në frëngjisht, rregullat e lojës janë dhënë në anglisht.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 10 x 6,5 cm.
  • Materialet: Karton
  • I pershtatshem nga +4 vjeç

 

SKU: 3575677133070 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close