,

Lojra klasike- Bingo, Memo & Dominoes

Djeco
Availability:

2 stok


Klasikët nuk dalin kurrë nga moda. Një grup me 3 lojëra me temë dinosauri për duar të vogla. Ky është grupi perfekt  argëtues për  vogëlushët që adhurojnë kafshët, e sidomos dinaosaurët.  Përmban 3 lojëra të ndryshme për t`u argëtuar dhe kënaqur, domino, bingo dhe memo. Madhësia  e bën të përkryer për t’u paketuar në një çantë për  tu marrë me vete me pushime ose në një shëtitje pasditjeje.

Karakteristikat:

  • Lojë argëtues
  • Përshin 3 lojra, domino, bingo dhe memo,  me temë dinosaurët
  • Madhësia  e bën të përkryer për t’u paketuar në një çantë për  tu marrë me vete

Të dhënat teknike:

  • Përmasat e paketimit: 30 x 28 x 3.5 cm
  • Mosha: +3 vjeç

3,200 L

2 stok

Klasikët nuk dalin kurrë nga moda. Një grup me 3 lojëra me temë dinosauri për duar të vogla. Ky është grupi perfekt  argëtues për  vogëlushët që adhurojnë kafshët, e sidomos dinaosaurët.  Përmban 3 lojëra të ndryshme për t`u argëtuar dhe kënaqur, domino, bingo dhe memo. Madhësia  e bën të përkryer për t’u paketuar në një çantë për  tu marrë me vete me pushime ose në një shëtitje pasditjeje.

Karakteristikat:

  • Lojë argëtues
  • Përshin 3 lojra, domino, bingo dhe memo,  me temë dinosaurët
  • Madhësia  e bën të përkryer për t’u paketuar në një çantë për  tu marrë me vete

Të dhënat teknike:

  • Përmasat e paketimit: 30 x 28 x 3.5 cm
  • Mosha: +3 vjeç
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close