,

Lojra klasike- Ludo & Co Junior

Djeco
Availability:

2 stok


Klasikët nuk dalin kurrë nga moda. Ky set përmban lojë ludo për fëmijë e moshës nga 3 deri në 6 vjeç. Kjo është një lojë perfekte për tu argëtuar me orë të tëra. Luhet në grupe në ose 2 ose 4 lojtarë. Rregullat janë të vendosura në manualin shoqërues. Fëmijët duhet të arrijnë në kutizën e mesit sipas ngjyrave që ata zgjedhin në fillim. Katër figurina kuajsh do të jenë në garë me njëri- tjetrin, se kush do arrijë i pari. Seti vjen në një valixhe shumë të bukur dhe madhësia e  bën të përkryer për t’u marrë me vete me pushime ose në një shëtitje pasditjeje.

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese ludo
 • Luhet në grupe në ose 2 ose 4 lojtarë
 • Rregullat janë të vendosura në manualin shoqërues
 • Seti vjen në një valixhe shumë të bukur dhe madhësia e  bën të përkryer për t’u marrë me vete me pushime ose në një shëtitje pasditjeje.

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e paketimit: 20 x 14.5 x 6 cm
 • Mosha: 3-6 vjeç

3,200 L

2 stok

Klasikët nuk dalin kurrë nga moda. Ky set përmban lojë ludo për fëmijë e moshës nga 3 deri në 6 vjeç. Kjo është një lojë perfekte për tu argëtuar me orë të tëra. Luhet në grupe në ose 2 ose 4 lojtarë. Rregullat janë të vendosura në manualin shoqërues. Fëmijët duhet të arrijnë në kutizën e mesit sipas ngjyrave që ata zgjedhin në fillim. Katër figurina kuajsh do të jenë në garë me njëri- tjetrin, se kush do arrijë i pari. Seti vjen në një valixhe shumë të bukur dhe madhësia e  bën të përkryer për t’u marrë me vete me pushime ose në një shëtitje pasditjeje.

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese ludo
 • Luhet në grupe në ose 2 ose 4 lojtarë
 • Rregullat janë të vendosura në manualin shoqërues
 • Seti vjen në një valixhe shumë të bukur dhe madhësia e  bën të përkryer për t’u marrë me vete me pushime ose në një shëtitje pasditjeje.

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e paketimit: 20 x 14.5 x 6 cm
 • Mosha: 3-6 vjeç
Marka

Mosha

3- 6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close