Sold out!

Lokomotiva

Moulin Roty
Availability:

S’ka stok


Lokomotiva e drejtuar nga një mace. Fërkoni, pastaj vendoseni në qark kartoni të palosshëm, të ilustruar me imazhe të trenit të kopshtit zoologjik me kafshët që shpëtojnë dhe shkatërrojnë qytetin!

Karakteristikat:

  • Materiali plastik dhe letër
  • Mosha +18 muajsh

2,100 L

Sold out!

Lokomotiva e drejtuar nga një mace. Fërkoni, pastaj vendoseni në qark kartoni të palosshëm, të ilustruar me imazhe të trenit të kopshtit zoologjik me kafshët që shpëtojnë dhe shkatërrojnë qytetin!

Karakteristikat:

  • Materiali plastik dhe letër
  • Mosha +18 muajsh
SKU: 3575677110996 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close