,

London Backpack Black

7 AM
Availability:

1 stok


London Backpack Black, duke pasur prejardhje emërtimi si e qytetit ikonik anglez, ajo ndërthur thuajse në mënyrë perfekte me finesën, bukurinë klasike dhe funksionalitetin. I përshtatet në mënyrë ideale me nevojat e prindërimit sot, me jetë urbane dhe pothuajse gjithmonë në lëvizje.  London Backpack Black është dizajni i fundit i çantave për pelena me dy xhepa të ndarë për shishe, ndarje për të mbajtur aksesorë,  hapësirë për tabletin dhe një rrip në anën e pasme për udhëtime të shkurtra.  Çanta është e i papërshkueshme nga uji dhe përfshin një jastëk të përshtatshëm për ndërrimin e pelenave dhe për tu varur në karroca. Kjo çantë ju heq të gjitha kokëçarjet për marrjen e të gjitha aksesorëve nëse jeni duke udhëtuar me familjen apo në grup miqsh.

Karakterisikat:

 • Doreza të gjata për tu kapur dhe mbajtur me lehtësi
 • Kundra ujit
 • Rripa për tu mbajtur në shpinë
 • 2 xhepa të mëdhenj të jashtëm
 • Xhep i madh përpara për të mbajtur pelena ose tjera aksesorë
 • 2 xhepa të izoluar për mbajtjen e shisheve të nxehta ose të ftohta
 • 1 xhep me zinxhirë
 • hapësirë për tablet
 • Lahet në makinë larëse

Këshilla për procesin e larjes:

 • Lajeni me ujë të ftohtë
 • Mos e hekurosni
 • Thajeni mirë mirë dhe po të jetë e nevojshme kthejeni edhe nga ana e brendshme
 • Procesin e tharjes bëjeni me temperaturë të ulët

16,900 L

1 stok

London Backpack Black, duke pasur prejardhje emërtimi si e qytetit ikonik anglez, ajo ndërthur thuajse në mënyrë perfekte me finesën, bukurinë klasike dhe funksionalitetin. I përshtatet në mënyrë ideale me nevojat e prindërimit sot, me jetë urbane dhe pothuajse gjithmonë në lëvizje.  London Backpack Black është dizajni i fundit i çantave për pelena me dy xhepa të ndarë për shishe, ndarje për të mbajtur aksesorë,  hapësirë për tabletin dhe një rrip në anën e pasme për udhëtime të shkurtra.  Çanta është e i papërshkueshme nga uji dhe përfshin një jastëk të përshtatshëm për ndërrimin e pelenave dhe për tu varur në karroca. Kjo çantë ju heq të gjitha kokëçarjet për marrjen e të gjitha aksesorëve nëse jeni duke udhëtuar me familjen apo në grup miqsh.

Karakterisikat:

 • Doreza të gjata për tu kapur dhe mbajtur me lehtësi
 • Kundra ujit
 • Rripa për tu mbajtur në shpinë
 • 2 xhepa të mëdhenj të jashtëm
 • Xhep i madh përpara për të mbajtur pelena ose tjera aksesorë
 • 2 xhepa të izoluar për mbajtjen e shisheve të nxehta ose të ftohta
 • 1 xhep me zinxhirë
 • hapësirë për tablet
 • Lahet në makinë larëse

Këshilla për procesin e larjes:

 • Lajeni me ujë të ftohtë
 • Mos e hekurosni
 • Thajeni mirë mirë dhe po të jetë e nevojshme kthejeni edhe nga ana e brendshme
 • Procesin e tharjes bëjeni me temperaturë të ulët
Marka

SHPORTA NË BEE

close