, ,

Tuta pambuku

The bonnie mob
Availability:

1 stok


100%  Pambuk Organik  i certifikuar nga GOTS

Tuta super të buta, uniseks,  të bëra nga pambuku organik me dizajnin e zemrave sipmatike. Janë po aq të buta, si nga jashtë dhe nga pjesa e brendshme ku fëmijët do ta ndjejnë butësinë dhe ngrohtësinë që ofrojnë gjatë qëndrimit dhe momenteve të lëvizjeve. Mund të kombinohen  në mënyrë të përkryer me bluza, kapele dhe Hoodie për një veshje të rehatshme për fëmijët tuaj. Brezi elastik ju mundëson prindërve për veshje më të trasha poshtë.  Gjithashtu pambuku organik nuk irriton lëkurën e fëmijëve, edhe ato më delikatet.

Karakteristikat:

 • 100%  Pambuk Organik  i certifikuar nga GOTS
 • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
 • Pambuku organik është i shkëlqyeshëm për lëkurën delikate
 • Tuta cilësore
 • Janë të përshtatshme për djem dhe vajza
 • Tutat mund të lahen me makinë larëse në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale

Të dhëna teknike: 

 • Materiali: 100% pambuk organik

4,900 L

Pastroje zgjedhjen

100%  Pambuk Organik  i certifikuar nga GOTS

Tuta super të buta, uniseks,  të bëra nga pambuku organik me dizajnin e zemrave sipmatike. Janë po aq të buta, si nga jashtë dhe nga pjesa e brendshme ku fëmijët do ta ndjejnë butësinë dhe ngrohtësinë që ofrojnë gjatë qëndrimit dhe momenteve të lëvizjeve. Mund të kombinohen  në mënyrë të përkryer me bluza, kapele dhe Hoodie për një veshje të rehatshme për fëmijët tuaj. Brezi elastik ju mundëson prindërve për veshje më të trasha poshtë.  Gjithashtu pambuku organik nuk irriton lëkurën e fëmijëve, edhe ato më delikatet.

Karakteristikat:

 • 100%  Pambuk Organik  i certifikuar nga GOTS
 • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
 • Pambuku organik është i shkëlqyeshëm për lëkurën delikate
 • Tuta cilësore
 • Janë të përshtatshme për djem dhe vajza
 • Tutat mund të lahen me makinë larëse në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale

Të dhëna teknike: 

 • Materiali: 100% pambuk organik
Marka

Mosha

2-3 vjeç, 3- 4 vjeç, 4-5 vjeç

Materiali

100%  Pambuk Organik

Certifikime

Certifikuar nga GOTS

Gjinia

Uniseks

SHPORTA NË BEE

close