, ,

Hoodie pambuku me pellush

The bonnie mob
Availability:

1 stok


100%  Pambuk Organik  dhe  Poliestër i Ricikluar  i certifikuar nga GOTS

Fëmijët  do duken shumë bukur  dhe do rrethohen me ngrohtësi falë Love Hearts Hoodie. Është po aq e butë si nga jashtë dhe nga pjesa e brendshme, mjafton ta prekni dhe do ta ndjeni butësinë dhe ngrohtësinë që ofron. Mund të kombinohet  në mënyrë të përkryer me tutat, bluza dhe kapele për një veshje të rehatshme për të fëmijët tuaj, pa pasur merakun e temperaturave të ulta. Dizajni me zemrat simpatike e bën shumë të këndshëm për fëmijët. Ndërsa zinxhiri i përparëm e bën tejet funksional dhe praktik, ku veshja dhe heqja është e lehtë. Gjithashtu xhepat i mundësojnë fëmijëve  të mbajnë aksesorë ose lodra të vogla. Përbërja prej pambuku, përveç se ofron cilësi, lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen. Gjithashtu pambuku organik nuk irriton lëkurën e fëmijëve, edhe ato më delikatet.

Karakteristikat:

 • Pëlhura e jashtme  është bërë nga  100% pambuk organik super i butë  i certifikuar nga GOTS
 • Veshja e brendshme pelushi është  bërë nga 100% poliestër i ricikluar
 • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
 • Pambuku organik është i shkëlqyeshëm për lëkurën delikate
 • Veshje cilësore e cila do të zgjatë
 • Është e përshtatshme për vajza
 • Veshja mund të lahet me makinë larëse në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale

Të dhëna teknike: 

 • Materiali: 100% pambuk organik  dhe poliestër i ricikluar

8,300 L

Pastroje zgjedhjen

100%  Pambuk Organik  dhe  Poliestër i Ricikluar  i certifikuar nga GOTS

Fëmijët  do duken shumë bukur  dhe do rrethohen me ngrohtësi falë Love Hearts Hoodie. Është po aq e butë si nga jashtë dhe nga pjesa e brendshme, mjafton ta prekni dhe do ta ndjeni butësinë dhe ngrohtësinë që ofron. Mund të kombinohet  në mënyrë të përkryer me tutat, bluza dhe kapele për një veshje të rehatshme për të fëmijët tuaj, pa pasur merakun e temperaturave të ulta. Dizajni me zemrat simpatike e bën shumë të këndshëm për fëmijët. Ndërsa zinxhiri i përparëm e bën tejet funksional dhe praktik, ku veshja dhe heqja është e lehtë. Gjithashtu xhepat i mundësojnë fëmijëve  të mbajnë aksesorë ose lodra të vogla. Përbërja prej pambuku, përveç se ofron cilësi, lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen. Gjithashtu pambuku organik nuk irriton lëkurën e fëmijëve, edhe ato më delikatet.

Karakteristikat:

 • Pëlhura e jashtme  është bërë nga  100% pambuk organik super i butë  i certifikuar nga GOTS
 • Veshja e brendshme pelushi është  bërë nga 100% poliestër i ricikluar
 • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
 • Pambuku organik është i shkëlqyeshëm për lëkurën delikate
 • Veshje cilësore e cila do të zgjatë
 • Është e përshtatshme për vajza
 • Veshja mund të lahet me makinë larëse në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale

Të dhëna teknike: 

 • Materiali: 100% pambuk organik  dhe poliestër i ricikluar
Marka

Mosha

2-3 vjeç, 3- 4 vjeç, 4-5 vjeç

Materiali

100 % Pambuk Organik dhe Poliestër i Ricikluar

Certifikime

Certifikuar nga GOTS

Gjinia

Femra

SHPORTA NË BEE

close