, , ,

Luani muzikor gjigand

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Luani muzikor gjigand është një lodër prej pellushi i butë dhe i këndshëm në dizajn, i cili është dhe një dekorues i bukur i  dhomës së vogëlushëve. Ky pelush i madh i butë, me ilustrimin e një luani dhe të voglit të tij që e mban në një xhep në pjesën e përparme, do të kthehet në shoqëruesin më argëtues të vogëlushëve. Ai do ti qetësojë vogëlushët me tingujt e ndryshëm që lëshon në pjesë të ndryshme të trupit. Gjithashtu mund të jetë një dhuratë e përsosur për të sapolindurit  për të luajtur me tingujt, teksturat dhe ngjyrat butësisht.

Karakteristikat:

 • Një lodër prej pelushi për të zgjuar vogëlushët
 • Është një lodër prej pelushi i butë dhe i këndshëm në veshje e në dizajn
 • Lëshon tinguj të ndryshëm në pjesë të ndryshme të trupit
 • Gjithashtu mund të jetë një dhuratë e përsosur për të sapolindurit  për të luajtur me tingujt, teksturat dhe ngjyrat butësisht

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +0 muajsh
 • Përmasat: 80 cm
 • Materiali: Pambuk, Poliestër dhe Elastan

17,500 L

2 stok

Luani muzikor gjigand është një lodër prej pellushi i butë dhe i këndshëm në dizajn, i cili është dhe një dekorues i bukur i  dhomës së vogëlushëve. Ky pelush i madh i butë, me ilustrimin e një luani dhe të voglit të tij që e mban në një xhep në pjesën e përparme, do të kthehet në shoqëruesin më argëtues të vogëlushëve. Ai do ti qetësojë vogëlushët me tingujt e ndryshëm që lëshon në pjesë të ndryshme të trupit. Gjithashtu mund të jetë një dhuratë e përsosur për të sapolindurit  për të luajtur me tingujt, teksturat dhe ngjyrat butësisht.

Karakteristikat:

 • Një lodër prej pelushi për të zgjuar vogëlushët
 • Është një lodër prej pelushi i butë dhe i këndshëm në veshje e në dizajn
 • Lëshon tinguj të ndryshëm në pjesë të ndryshme të trupit
 • Gjithashtu mund të jetë një dhuratë e përsosur për të sapolindurit  për të luajtur me tingujt, teksturat dhe ngjyrat butësisht

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +0 muajsh
 • Përmasat: 80 cm
 • Materiali: Pambuk, Poliestër dhe Elastan
SKU: 3575676690260 Kategori: , , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+12 muajsh

SHPORTA NË BEE

close