Luani

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Luani i lumtur dhe argëtues i quajtur Roudoudou, i bëre me lesh të butë të artë. Ai është shumë fleksibël dhe mund të vihet në pozicione të ndryshme. Kjo kukull është ideale si një artikull dekorativ dhe një lodër. Mosha +12 muajsh.

6,000 L

1 stok

Luani i lumtur dhe argëtues i quajtur Roudoudou, i bëre me lesh të butë të artë. Ai është shumë fleksibël dhe mund të vihet në pozicione të ndryshme. Kjo kukull është ideale si një artikull dekorativ dhe një lodër. Mosha +12 muajsh.

Marka

SHPORTA NË BEE

close