,

Ludanimo

Djeco
Availability:

6 stok


Lojë ekuilibri, lojë kujtese dhe lojë kursi për të luajtur vetëm ose me të tjerët, duke ndjekur rregullat ose jo. Ludanimo është një lojë memo me kafshë të fshehura nën kube. Argëtimi i fëmijëve nuk ka fund, madje mund të luhet edhe në grup shokësh. Kutia Ludanimo  përbëhet nga 15 kube të formave dhe madhësive të ndryshme, 6 kafshë (mace, qen, derr, lepur, lopë dhe pulë), 3 zare dhe një  rregullator loje. Figurat plastike të buta dhe zaret  janë të përshtatshme për duart e vogla.

Përmban:

 • 15 kube
 • 6 kafshë
 • 3 zare
 • 1 rregullator loje

 

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese dhe tërheqëse
 • Lojë kujtese dhe kursi
 • Ndihmon edhe në shkathtësimin e fëmijëve
 • Mund të luhet edhe në grup
 • E përshtatshme për djem dhe vajza

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e kutisë: 30 x 28 x 9.5 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +3 vjeç

5,900 L

6 stok

Lojë ekuilibri, lojë kujtese dhe lojë kursi për të luajtur vetëm ose me të tjerët, duke ndjekur rregullat ose jo. Ludanimo është një lojë memo me kafshë të fshehura nën kube. Argëtimi i fëmijëve nuk ka fund, madje mund të luhet edhe në grup shokësh. Kutia Ludanimo  përbëhet nga 15 kube të formave dhe madhësive të ndryshme, 6 kafshë (mace, qen, derr, lepur, lopë dhe pulë), 3 zare dhe një  rregullator loje. Figurat plastike të buta dhe zaret  janë të përshtatshme për duart e vogla.

Përmban:

 • 15 kube
 • 6 kafshë
 • 3 zare
 • 1 rregullator loje

 

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese dhe tërheqëse
 • Lojë kujtese dhe kursi
 • Ndihmon edhe në shkathtësimin e fëmijëve
 • Mund të luhet edhe në grup
 • E përshtatshme për djem dhe vajza

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e kutisë: 30 x 28 x 9.5 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +3 vjeç
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close