, ,

Lugë silikoni (2 copë)

Sophie La Girafe
Availability:

6 stok


Lugë silikoni (2 copë), të cilat janë të buta janë të përshtatshme në mënyrë ideale për kalimin midis ushqimit të shisheve dhe ushqimit të parë të vogëlushëve tuaj.

1,900 L

6 stok

SHPORTA NË BEE

close