Lundra pellushi

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Lundra pellushi është bërë krejtësisht nga lesh super i butë dhe ka këmbë të mëdha në rrjetë, i përsosur për të ushqyer për darkën e tij në shtratin e lumenjve dhe një bisht të sheshtë, përcakton këtë krijesë të ndrojtur të vogël. Një nga kafshët më interesante dhe të pazakonta Australiane është sjellë nga Moulin Roty. E përkryer për një mik të veçantë për fëmijën tuaj ose si një dhuratë unike.

Karakteristikat:

  • I pershtatshem nga +10 muajsh
  • Madhësia: 21cm x 20cm

7,600 L

2 stok

Lundra pellushi është bërë krejtësisht nga lesh super i butë dhe ka këmbë të mëdha në rrjetë, i përsosur për të ushqyer për darkën e tij në shtratin e lumenjve dhe një bisht të sheshtë, përcakton këtë krijesë të ndrojtur të vogël. Një nga kafshët më interesante dhe të pazakonta Australiane është sjellë nga Moulin Roty. E përkryer për një mik të veçantë për fëmijën tuaj ose si një dhuratë unike.

Karakteristikat:

  • I pershtatshem nga +10 muajsh
  • Madhësia: 21cm x 20cm
SKU: 3575676427088 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close