Lusitano

Plan Toys
Availability:

1 stok


Lusitano | Le të bëjmë hipje me këtë Lusitano! Vjen me një shalë dhe është ndërtuar me një levë për të trokitur si prapa ashtu edhe përpara.

24,200 L

1 stok

Lusitano | Le të bëjmë hipje me këtë Lusitano! Vjen me një shalë dhe është ndërtuar me një levë për të trokitur si prapa ashtu edhe përpara.

SKU: 8854740035028 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close