Mace Elegante

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Mace Elegante, një kukull mace elegante dhe e sjellshme. E veshur me një këmishë me pika rozë, një kravatë, pantallona me piskatore dhe çizme kadifeje koralesh nën pelerinë e tij. Ideale për zhvillimin e imagjinatës së çdo fëmije. Mosha +18 muajsh.

4,600 L

2 stok

SHPORTA NË BEE

close