, ,

Macja e palosshme

EurekaKids
Availability:

1 stok


Macja e palosshme nga koleksioni Circus, është ideal për fëmijët që të zbulojnë dhe lidhin ngjyrat e ndryshme, të mësojnë të numërojnë, diferencojnë madhësitë e ndryshme të copave të grumbulluara. Ka një dizajn të bukur që kombinon materiale dhe cilësi të ndryshme. Kjo lojë është e përshtatshme për vogëlushët nga mosha 12 muajsh.

Karakteristikat:

 • Përmban 7 copa
 • Vogëlushët do të mësojnë ngjyrat, të numërojnë dhe konceptin e madhësive
 • Ka një dizajn të bukur dhe është argëtuese
 • Kjo lodër përputhet me rregulloret evropiane dhe të Amerikës së Veriut për sigurinë EN71 dhe ATMF963

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +12 muajsh
 • Përmasat: 18.6 x 12 x 12 cm

2,300 L

1 stok

Macja e palosshme nga koleksioni Circus, është ideal për fëmijët që të zbulojnë dhe lidhin ngjyrat e ndryshme, të mësojnë të numërojnë, diferencojnë madhësitë e ndryshme të copave të grumbulluara. Ka një dizajn të bukur që kombinon materiale dhe cilësi të ndryshme. Kjo lojë është e përshtatshme për vogëlushët nga mosha 12 muajsh.

Karakteristikat:

 • Përmban 7 copa
 • Vogëlushët do të mësojnë ngjyrat, të numërojnë dhe konceptin e madhësive
 • Ka një dizajn të bukur dhe është argëtuese
 • Kjo lodër përputhet me rregulloret evropiane dhe të Amerikës së Veriut për sigurinë EN71 dhe ATMF963

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +12 muajsh
 • Përmasat: 18.6 x 12 x 12 cm
SKU: 8435404818005 Kategori: , , Etiketë:
Marka

SHPORTA NË BEE

close