Sold out!

Macja Ferdinand

Moulin Roty
Availability:

S’ka stok


Macja Ferdinand | Një grup i gëzuar muzikantësh mace! Kjo lodër prej pellushi 31 cm përmban Macen Fernand, të veshur me një kapelë dhe një kravatë të verdhë me hark. Kjo lodër e butë është e lehtë për t’u kapur nga gjymtyrët e tij; do të jetë shoqëruesi i përsosur për të luajtur dhe përkëdhelur!

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 31 cm.
  • Materialet: pambuk, poliester, elastan, poliamid.
  • Udhëzime për kujdesin: Lahet në 30 gradë në cikël delikate.
  • I pershtatshem qe nga lindja.

6,200 L

Sold out!

Macja Ferdinand | Një grup i gëzuar muzikantësh mace! Kjo lodër prej pellushi 31 cm përmban Macen Fernand, të veshur me një kapelë dhe një kravatë të verdhë me hark. Kjo lodër e butë është e lehtë për t’u kapur nga gjymtyrët e tij; do të jetë shoqëruesi i përsosur për të luajtur dhe përkëdhelur!

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 31 cm.
  • Materialet: pambuk, poliester, elastan, poliamid.
  • Udhëzime për kujdesin: Lahet në 30 gradë në cikël delikate.
  • I pershtatshem qe nga lindja.
Marka

SHPORTA NË BEE

close