Sold out!
,

Macja shëtitëse

Moulin Roty
Availability:

S’ka stok


Macja shëtitëse | Bëhuni po aq i shkathët sa një mace me këtë lodër për lyerje me dru të llakuar, kokë mace në ngjyrat e diapazonit dhe vetëm për argëtim. Ku përfshin edhe një ilustrim të një miu të vogël të fshehur në xhep.

Tani është e mundur të personalizoni këtë produkt me një afishe që përmban emrin e fëmijës tuaj! E aplikuar me dorë, letër me shkronjë, kjo ngjitje do të ketë një efekt të mahnitshëm për prindërit dhe do ta bëjë këtë dhuratë unike.

Karakteristikat:

  • Material druri
  • Mosha +12 muaj

17,700 L

Sold out!

Macja shëtitëse | Bëhuni po aq i shkathët sa një mace me këtë lodër për lyerje me dru të llakuar, kokë mace në ngjyrat e diapazonit dhe vetëm për argëtim. Ku përfshin edhe një ilustrim të një miu të vogël të fshehur në xhep.

Tani është e mundur të personalizoni këtë produkt me një afishe që përmban emrin e fëmijës tuaj! E aplikuar me dorë, letër me shkronjë, kjo ngjitje do të ketë një efekt të mahnitshëm për prindërit dhe do ta bëjë këtë dhuratë unike.

Karakteristikat:

  • Material druri
  • Mosha +12 muaj
SKU: 3575676607411 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close