,

Magic Glass Arts- Mandalas

EurekaKids
Availability:

1 stok


Me këtë libër për t’u ngjyrosur, të vegjlit mund të krijojnë modele imagjinare të xhamit në letër të tejdukshme. Kjo fletore është ideale për stimulimin e krijimtarisë tek fëmijët e vegjël.

Karakteristikat:

  • Set ideal për të vizatuar
  • Përfshin 12 modele mandala dhe 6 ngjyra të veçanta
  • Stimulon krijimtarinë

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +4 vjeç
  • Përmasat e paketimit: 22.6 x 37 cm

900 L

1 stok

Me këtë libër për t’u ngjyrosur, të vegjlit mund të krijojnë modele imagjinare të xhamit në letër të tejdukshme. Kjo fletore është ideale për stimulimin e krijimtarisë tek fëmijët e vegjël.

Karakteristikat:

  • Set ideal për të vizatuar
  • Përfshin 12 modele mandala dhe 6 ngjyra të veçanta
  • Stimulon krijimtarinë

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +4 vjeç
  • Përmasat e paketimit: 22.6 x 37 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close