, ,

Magnetic Battleships

Djeco
Availability:

1 stok


Një version i mrekullueshëm  i lojës klasike Battleships. Kjo lojë e krijuar posaçërisht për të apasionuarit pas marinës dhe betejave në det. Seti përmban udhëzime të detajuara për mënyrën e funksionimit të lojës, e cila zgjat rreth 10 minuta.  Në vend të numrave dhe shkronjave, fëmijët duhet të luajnë me ngjyrat dhe jetën detare, peshqit, gaforret, balenat, molusqet. Vjen në një kuti në formë varke, lehtësisht e transportueshme. Kjo, së bashku me tabelën magnetike, e bën atë lojën perfekte për udhëtime të gjata. Bëje vetë përfshin një sërë aktivitetesh lojrash argëtuese dhe krijuese të projektuara për të zhvilluar kreativitetin dhe shkathtësinë e fëmijëve.

Karakteristikat: 

 • Lojë e krijuar posaçërisht për të apasionuarit pas marinës dhe betejave në det.
 • Aktivitet argëtues dhe krijues
 • Seti përmban udhëzime të detajuara për mënyrën e funksionimit të lojës, e cila zgjat rreth 10 minuta
 • Lojë perfekte për udhëtime të gjata
 • Zhvillojnë kreativitetin dhe shkathtësinë e fëmijëve

Të dhënat teknike:

 • Gjatësia: 21 cm
 • Mosha: 5-9 vjeç

3,200 L

1 stok

Një version i mrekullueshëm  i lojës klasike Battleships. Kjo lojë e krijuar posaçërisht për të apasionuarit pas marinës dhe betejave në det. Seti përmban udhëzime të detajuara për mënyrën e funksionimit të lojës, e cila zgjat rreth 10 minuta.  Në vend të numrave dhe shkronjave, fëmijët duhet të luajnë me ngjyrat dhe jetën detare, peshqit, gaforret, balenat, molusqet. Vjen në një kuti në formë varke, lehtësisht e transportueshme. Kjo, së bashku me tabelën magnetike, e bën atë lojën perfekte për udhëtime të gjata. Bëje vetë përfshin një sërë aktivitetesh lojrash argëtuese dhe krijuese të projektuara për të zhvilluar kreativitetin dhe shkathtësinë e fëmijëve.

Karakteristikat: 

 • Lojë e krijuar posaçërisht për të apasionuarit pas marinës dhe betejave në det.
 • Aktivitet argëtues dhe krijues
 • Seti përmban udhëzime të detajuara për mënyrën e funksionimit të lojës, e cila zgjat rreth 10 minuta
 • Lojë perfekte për udhëtime të gjata
 • Zhvillojnë kreativitetin dhe shkathtësinë e fëmijëve

Të dhënat teknike:

 • Gjatësia: 21 cm
 • Mosha: 5-9 vjeç
SKU: 3070900052703 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close