, ,

Magnetic Dress Up Set- Abby & Emma

Melissa & Doug
Availability:

4 stok


Magnetic Dress Up Set- Abby & Emma është seti magnetik i lojës me veshje që i bën fëmijët stilistë. Ky set loje me  kukulla prej druri magnetik,  përfshin dy figura kukullash, Abby & Emma, dhe 56 veshje magnetike që presin të kombinohen nga vajzat.  Çdo kukull  vjen me një stendë druri për shfaqje. Ky set përveç se argëtues zhvillon edhe krijueshmërinë e vajzave. Gjithashtu mund të zgjojë edhe ndjenjën e artit.

Karakteristikat:

 • Set argëtues me kukulla për vajza
 • Nxit dhe zhvillon krijueshmërinë
 • Mund të zgjojë edhe ndjenjën e artit
 • Seti përmban 2 kukulla druri dhe 56 veshje të ndryshme
 • Rrit dhe zhvillon koordinimin sy- duar

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat e paketimit: 3.2 x 28 x 35.6 cm

4,500 L

4 stok

Magnetic Dress Up Set- Abby & Emma është seti magnetik i lojës me veshje që i bën fëmijët stilistë. Ky set loje me  kukulla prej druri magnetik,  përfshin dy figura kukullash, Abby & Emma, dhe 56 veshje magnetike që presin të kombinohen nga vajzat.  Çdo kukull  vjen me një stendë druri për shfaqje. Ky set përveç se argëtues zhvillon edhe krijueshmërinë e vajzave. Gjithashtu mund të zgjojë edhe ndjenjën e artit.

Karakteristikat:

 • Set argëtues me kukulla për vajza
 • Nxit dhe zhvillon krijueshmërinë
 • Mund të zgjojë edhe ndjenjën e artit
 • Seti përmban 2 kukulla druri dhe 56 veshje të ndryshme
 • Rrit dhe zhvillon koordinimin sy- duar

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat e paketimit: 3.2 x 28 x 35.6 cm
SKU: 000772149402 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close