,

Magnetic Dress-Up

Availability:

1 stok


Magnetic Dress-Up | Argëtohuni me modën me këtë set ideal magnetik të me veshje. 2 figura druri me dy palë, me stenda janë parashikuar që vajza juaj e vogël me modë të vishet në këtë koleksion të majave magnetike dhe triko. Aksesorët e flokëve përfshihen gjithashtu në një qese udhëtimi të ripërdorshme, vinyl të plotë me dorezë elegant.

6,900 L

1 stok

Magnetic Dress-Up | Argëtohuni me modën me këtë set ideal magnetik të me veshje. 2 figura druri me dy palë, me stenda janë parashikuar që vajza juaj e vogël me modë të vishet në këtë koleksion të majave magnetike dhe triko. Aksesorët e flokëve përfshihen gjithashtu në një qese udhëtimi të ripërdorshme, vinyl të plotë me dorezë elegant.

SKU: 000772149433 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

SHPORTA NË BEE

close