, ,

Forma Magnetike

Melissa & Doug
Availability:

1 stok


Forma Magnetike, e krijuar për orë të tëra loje argëtuese, madje është ideale për udhëtime. Ky bord magnetik prej druri përfshin 120 magnet shumëngjyrësh gjeometrikë dhe gjashtë karta të dyanëshme. Fëmijët e vegjël do të kënaqen duke përdorur format për të përsëritur 12 fotot gjeometrike të përfshira në kartat, ndërsa fëmijët më të rritur me shumë mundësi do të krijojnë modelet e tyre të mozaikut dhe fotografitë direkt në tabelën magnetike. Ky grup vjen i paketuar në një kuti akrilike të përshtatshme me doreza të forta dhe është e gatshme të shkojë kudo që shkojnë fëmijët.

Karakteristikat:

  • E krijuar për orë të tëra loje argëtuese
  • Është ideale për udhëtime
  • Përfshin 120 magnet shumëngjyrësh gjeometrikë dhe gjashtë karta të dyanëshme

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 36.9 x  31.8 x 4.1

4,800 L

1 stok

Forma Magnetike, e krijuar për orë të tëra loje argëtuese, madje është ideale për udhëtime. Ky bord magnetik prej druri përfshin 120 magnet shumëngjyrësh gjeometrikë dhe gjashtë karta të dyanëshme. Fëmijët e vegjël do të kënaqen duke përdorur format për të përsëritur 12 fotot gjeometrike të përfshira në kartat, ndërsa fëmijët më të rritur me shumë mundësi do të krijojnë modelet e tyre të mozaikut dhe fotografitë direkt në tabelën magnetike. Ky grup vjen i paketuar në një kuti akrilike të përshtatshme me doreza të forta dhe është e gatshme të shkojë kudo që shkojnë fëmijët.

Karakteristikat:

  • E krijuar për orë të tëra loje argëtuese
  • Është ideale për udhëtime
  • Përfshin 120 magnet shumëngjyrësh gjeometrikë dhe gjashtë karta të dyanëshme

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 36.9 x  31.8 x 4.1
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close