Përgjegjësia magnetike

Melissa & Doug
Availability:

5 stok


Përgjegjësia magnetike | Dërrasa magnetike Melissa & Doug dhe Chore Chart përmban një dërrasë me 90 magnetë që shfaqin sjellje dhe shpërblime. Kjo tabelë e përgjegjësisë për fëmijët është krijuar për të ndihmuar fëmijët të zhvillojnë tipare të forta të përgjegjësisë dhe sjellje të mirë.

4,900 L

5 stok

Përgjegjësia magnetike | Dërrasa magnetike Melissa & Doug dhe Chore Chart përmban një dërrasë me 90 magnetë që shfaqin sjellje dhe shpërblime. Kjo tabelë e përgjegjësisë për fëmijët është krijuar për të ndihmuar fëmijët të zhvillojnë tipare të forta të përgjegjësisë dhe sjellje të mirë.

Marka

SHPORTA NË BEE

close