, ,

Majmuni ekuilibrues

EurekaKids
Availability:

1 stok


Majmuni ekuilibrues | Me këtë lojë, të vegjlit duhet të ndërtojnë një kullë të paqëndrueshme dhe të jenë të fundit për ta mbajtur atë në këmbë.
Kjo lojë është ideale për të luajtur në ekip, ku do të njihen me format dhe ngjyrat.

Karakteristikat:

 • Mosha +4 vjeç.
 • Koleksion edukativ i Lojërave të Udhëtimit
 • Përfshin 2 zare dhe 25 copë
 • Lojë për 2-4 lojtarë
 • Lodër prej druri
 • Madhësi ideale për të udhëtuar dhe për ta marrë atë kudo
 • Përmasat: 4.2cm (Lartësia) x 12.2cm (Gjerësia) x 16.2cm (Gjatësia)

1,400 L

1 stok

Majmuni ekuilibrues | Me këtë lojë, të vegjlit duhet të ndërtojnë një kullë të paqëndrueshme dhe të jenë të fundit për ta mbajtur atë në këmbë.
Kjo lojë është ideale për të luajtur në ekip, ku  do të njihen me format dhe ngjyrat.

Karakteristikat:

 • Mosha +4 vjeç.
 • Koleksion edukativ i Lojërave të Udhëtimit
 • Përfshin 2 zare dhe 25 copë
 • Lojë për 2-4 lojtarë
 • Lodër prej druri
 • Madhësi ideale për të udhëtuar dhe për ta marrë atë kudo
 • Përmasat: 4.2cm (Lartësia) x 12.2cm (Gjerësia) x 16.2cm (Gjatësia)
SKU: 8435404816643 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+4 vjeç

SHPORTA NË BEE

close