Sold out!

Makina Akrobate

EurekaKids
Availability:

S’ka stok


Makina Akrobate nga një motor i fuqishëm dhe i përparuar, do ta bëjnë fëmijën të kalojë mbrëmjet më argëtuese dhe emocionuese. Makina mund të kthehet lehtësisht me një shpejtësi mbresëlënëse. Ideale për inkurajimin e imagjinatës dhe krijimtarisë! Shtrëngoni kapuçin e makinës për të ndezur dritat.

Karakteristikat:

  • Punimet me 3 bateri AAA / LR3 nuk përfshihen.
  • Montimi dhe çmontimi i lehtë.
  • Mosha: +2 vjeç
  • Madhësia: 22.5 x 22.5 x 8 cm
  • Përmbajtja: 1 veturë dhe 4 shina.

2,300 L

Sold out!

Makina Akrobate nga një motor i fuqishëm dhe i përparuar, do ta bëjnë fëmijën të kalojë mbrëmjet më argëtuese dhe emocionuese. Makina mund të kthehet lehtësisht me një shpejtësi mbresëlënëse. Ideale për inkurajimin e imagjinatës dhe krijimtarisë! Shtrëngoni kapuçin e makinës për të ndezur dritat.

Karakteristikat:

  • Punimet me 3 bateri AAA / LR3 nuk përfshihen.
  • Montimi dhe çmontimi i lehtë.
  • Mosha: +2 vjeç
  • Madhësia: 22.5 x 22.5 x 8 cm
  • Përmbajtja: 1 veturë dhe 4 shina.
SKU: 8435404813154 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+18 muajsh

SHPORTA NË BEE

close