, ,

Makina e Patrullës së Policisë

EurekaKids
Availability:

1 stok


Kjo makinë policie mund të montohet dhe çmontohet sa herë të dëshironi dhe më pas mund ta bëni të funksionojë falë telekomandës së saj. Kjo makinë lëshon efekte të mahnitshme zanore. Kjo loje është ideale për të zhvilluar aftësi të shkëlqyera motorike dhe për të zhvilluar kreativitetin dhe imagjinatën e fëmijëve. Kjo është një lodër STEM e cila kombinon dhe zhvillon aftësitë e shkencës, teknologjisë, inxhinierisë dhe matematikës.

Karakteristikat:

 • Kjo makinë policie mund të montohet dhe çmontohet sa herë të dëshironi
 • Komandohet falë telekomandës me bateri
 • Makina lëshon efekte të mahnitshme zanore
 • Zhvillon aftësi të shkëlqyera motorike
 • Është një lodër STEM e cila kombinon dhe zhvillon aftësitë e shkencës, teknologjisë, inxhinierisë dhe matematikës

Të dhënat teknike:

 • Mosha:  +3 vjeç
 • Makina dhe telekomanda punojnë me bateri
 • Përmasat e paketimit: 19.4 x 33 x 12.5 cm

 

4,800 L

1 stok

Kjo makinë policie mund të montohet dhe çmontohet sa herë të dëshironi dhe më pas mund ta bëni të funksionojë falë telekomandës së saj. Kjo makinë lëshon efekte të mahnitshme zanore. Kjo loje është ideale për të zhvilluar aftësi të shkëlqyera motorike dhe për të zhvilluar kreativitetin dhe imagjinatën e fëmijëve. Kjo është një lodër STEM e cila kombinon dhe zhvillon aftësitë e shkencës, teknologjisë, inxhinierisë dhe matematikës.

Karakteristikat:

 • Kjo makinë policie mund të montohet dhe çmontohet sa herë të dëshironi
 • Komandohet falë telekomandës me bateri
 • Makina lëshon efekte të mahnitshme zanore
 • Zhvillon aftësi të shkëlqyera motorike
 • Është një lodër STEM e cila kombinon dhe zhvillon aftësitë e shkencës, teknologjisë, inxhinierisë dhe matematikës

Të dhënat teknike:

 • Mosha:  +3 vjeç
 • Makina dhe telekomanda punojnë me bateri
 • Përmasat e paketimit: 19.4 x 33 x 12.5 cm

 

SKU: 8435404818494 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç, +4 vjeç, +5 vjeç

SHPORTA NË BEE

close